AI Ethics

Inteligenta Artificiala trebuie sa serveasca nevoilor tuturor oamenilor; daca Inteligenta Artificiala deserveste numai nevoilor dezvoltatorului, atunci tehnologia care integreaza Inteligenta Artificala nu este etica.

Suntem specializati în a consilia organizațiile cu privire la problemele etice și legale legate de dezvoltarea și implementarea tehnologiilor IA. Rolul nostru este acela de a asigura utilizarea Inteligentei Artificiale în conformitate cu legile și reglementările aplicabile și aliniate cu principiile etice și cu cele mai bune practici.

Ai nevoie de ajutor? Programeaza o intalnire!
Video conferinta de 30 sau 60 de minute.

Implementarea prevederilor legale si etice in tehnologiile care integreaza Inteligenta Artificiala

Consilierea cu privire la cerințele legale și reglementare legate de Inteligenta Artificiala, cum ar fi conceptele ethics-by-design si ethics-by-default, legislatia privind protecția datelor, legislatia in domeniul proprietatii intelectuale și reglementările privind securitatea cibernetică.

Dezvoltam și implementam cadrul etic si politicile de Inteligenta Artificiala pentru a ghida dezvoltarea și utilizarea tehnologiilor IA.

Efectuam evaluări de risc și furnizam îndrumări cu privire la riscurile etice potențiale asociate cu utilizarea AI, in conformitate cu Regulamentul UE privind reglementarea Inteligentei Artificiale.

Consilierem cu privire la probleme legate de prejudecăți, echitate și responsabilitate în IA și lucram pentru a va asigura că tehnologiile IA sunt proiectate și implementate într-un mod etic și responsabil.

Furnizaram îndrumări privind utilizarea responsabilă a IA în domenii sensibile, cum ar fi sănătatea, domeniul financiar și justiție penală.

Colaborarea cu alte părți interesate, cum ar fi oameni de știință, ingineri și oameni de afaceri, pentru a asigura că tehnologia IA este dezvoltată și implementată într-un mod alinat cu principiile etice și juridice.